Fietsroutes in Google Earth

ELTIM Services biedt ook bekende fietsroutes in Google Earth aan, bv. de Sauerland Radring (84km):
Nadat u uw bestelling hebt opgestart kunt u net zo diep inzoomen als u wilt of de route in helicoptervlucht volgen. Alle functies van Google Earth blijven beschikbaar, u kunt bv. snel een restaurant, winkel, etc. vinden. U kunt zelfs een hoogte diagram tevoorschijn toveren met lengte, max. klim en dalingspercentage, etc.

Overigens zijn onze kaarten GEEN verzameling van een aantal GPS Waypoints zoals gratis op internet zijn te vinden. Dit soort "routes" zijn veel te grof en u hebt er in de praktijk niets aan. Wat moet je met twee punten in een stad??? Ook zijn de VVV kaartjes meestal veel te grof om de exacte route te kunnen bepalen. Wij volgen EXACT de paden en wegen en leiden u zelfs over de juiste wegvakken indien u moet afslaan ! Print de "moeilijke" delen van de route uit om verkeerd rijden te voorkomen! U kunt zelfs bv. alleen een rotonde, met daarop onze exacte markering, uitprinten!

Hebt u ook leuke trips gedaan en op kaart resp. GPS waypoints beschikbaar?  Wij maken er graag een GE route van
Uit die waypoints en aanvullende informatie herleiden wij dan de exacte routes. U krijgt die dan gratis toegestuurd, mits uw gegevens voldoende informatie bevatten en wij de route daadwerkelijk gaan aanbieden!
De hierboven vermelde Sauerland Radring hebben we zelf gefietst in 2015 en gaat voor een groot deel over voormalige (stoom) baanvakken, grotendeels dus redelijk vlak.