Motor/camper routes in Google Earth

Onze Motor/camper routes zijn net als onze overige kaarten te gebruiken in Google Earth. U ziet dan geen typische kaarten, maar de echte situaties die middels satellietfoto's in Google Earth getoond worden. U kunt net zo diep inzoomen als u wilt en vaak middels 360º foto's de werkelijke situatie vanaf de grond zien.

Rijd op de motor (of camper....) deze reizen door prachtige gebieden. Inmiddels hebben we een aantal routes in verschillende landen beschikbaar. U kunt ook "virtueel" door canyons, over hoge bergtoppen, spaghetti passes, etc. rijden door de settings van GE aan te passen, zie "hoe werkt het" . Wij adviseren dan de volgende instellingen:  Hoogte 5-20mtr,  Camera afstand 10-50mtr,  Kijkhoek 70-85º  Snelheid 50-500km/h (80 als je de tijd hebt....). Met een dergelijke setting zit je "echt" op de motor en rijd je door een bijna kloppend virtueel landschap, mits u de laag "Landschap" linksonder in GE hebt ingeschakeld.
Zoals op de foto hieronder duidelijk zichtbaar is, hebben we niet slechts wat waypoints ingevoerd, maar zoveel punten gezet als nodig is om zelfs op de eigen rijbaan te blijven. Met onze routes wordt er dus niet van het ene GPS waypoint naar het andere gesprongen zoals er in GE vele (gratis) routes te vinden zijn. Bij ons rijdt U ECHT over de weg; we volgen zelfs de juiste baanvakken indien er afgeslagen moet worden en volgen ook de juiste baanvakken op de meest ingewikkelde verkeersknooppunten. We hebben ook diverse markeringen bij bezienswaardigheden, etc. geplaatst, zodat u ook met zevenmijlslaarzen over de routes kunt vliegen.
Klein deel van onze Grand Canyon route.

Hebt u ook leuke trips gedaan en op kaart resp. GPS waypoints beschikbaar?  Wij en anderen zijn er blij mee.

Wij denken dat onze Historic Route 66 kaart de meest complete EN meest correcte kaart van Rte66 is die er bestaat.
Het is namelijk een mix van een grote hoeveelheid informatie en niet alleen de basisroute.
Alle interessante locaties en ook alle oude en alternatieve routedelen zijn er in opgenomen.
Het is onze meest uitgebreide routekaart en tevens op afstand onze langste route (ca. 3800km).
Deze route is zowel op de motor als met een camper prima te rijden.